Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Bouchněte si s radostí ještě jeden šampus! MT nábytek má pro vás senzační novoroční dárek - 3 333 kousků, zlevněných od 23 do 66 %. Využijte zbytku volného času a zařiďte si domácnost za výprodejové super ceny. Útulnou ložnici koupíte jen za 7 490 korun, obří sedací pytel za pouhých 2 090 korun, obývací stěnu za nevídaných 3 990 korun. Tak vybírejte, neopakovatelná slevová akce končí už 6. ledna.

Jakou míváte po ránu náladu? Víme o ložnici, ve které budete vstávat s úsměvem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každé vaše ranní probuzení bude veselejší, když procitnete ze sna obklopeni ložnicovým nábytkem z kolekce Resto. Díky výběru z 3 barev přírodního dekoru snadno sladíte interiér ložnice, do prostorné šatní skříně pohodlně uschováte své oblečení, na noční stolky si postavíte lampičky a v prostorné manželské posteli... tak to už záleží jenom na vás. Nenechte si utéct extra výhodnou nabídku! Dříve za 16 438 Kč.

Praktická a pohledná šatní skříň - vaše záchrana po další vánoční nadílce ošacení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Znáte to také. Příbuzní si myslí, že měkkých dárků není nikdy dost, ale kam je pořád dávat? Máme pro vás řešení. Prostornou šatní skříň Oswaldo z e-shopu MT nábytek. Trička nebo svetry přehledně poskládáte do polic, sukně i kabáty pověsíte na ramínka. Díky odolnému povrchu v přírodním dekoru nemusíte o skříň nijak zvlášť pečovat, takže za ještě méně peněz dostanete ještě více muziky. Doporučujeme. Dříve za 5 414 Kč.

Našli jste pod stromečkem televizi? Vychutnejte si ji naplno v náruči nové pohovky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Statisticky nejspíš také patříte k těm, kterým o Vánocích udělal radost nový televizor. Abyste měli ještě silnější zážitky při jeho sledování, vybrali jsme pro vás úžasnou pohovku Flora. Skvěle si na ní posedíte, pohodlně se natáhnete, a pokud máte malý byt nebo dorazila návštěva na noc, během chvíle ji proměníte na lůžko pro dva. Díky 3 barevným kombinacím navíc krásně zapadne i k vám domů. Za tu cenu super nákup! Dříve za 8 102 Kč.

Čím zaručeně ohromíte každého? Novou komodou. Umí totiž svítit a je velmi užitečná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pochlubte se známým i příbuzným něčím, na co budou zírat s otevřenou pusou. Předveďte jim moderní komodu Adamina s osvětlenými prosklenými dvířky. V těch jedinečným způsobem vyniknou předměty, vystavené na odiv ostatním. Věci, které naopak nejsou určené cizím očím, uschováte do šuplíků a uzavřených polic. Rozhodování máte snazší díky výběru ze 4 barev odolného povrchu se snadnou údržbou. Jasný favorit na startu roku 2016. Dříve za 7 218 Kč.

3 333 stříbrných stříkaček stříkalo… Máme lepší verzi: 3 333 kousků nábytku je zlevněno!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Buďte na Tři krále o pořádný krok než všichni ostatní dále. Jak? Tím, že včas ušetříte tisíce korun při koupi nového nábytku do bytu, domu i kanceláře. Právě do 6. ledna najdete v e-shopu MT nábytek 3 333 skvělých modelů ve stovkách dalších variant s výprodejovými slevami i 66 %. Nečekejte na obvyklé zdražování a pořiďte si za mimořádnou cenu to, co se vám na dlouhou dobu vyplatí. Zbývají už jen 3 dny, klikněte hned:

Další články

Načítám