Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (47) si svůj poslední tanec ve StarDance, z něhož vypadl dříve, než se čekalo, užil. "Jsem rád, že tahle etapa byla zdárně dokončená, tanec u stromečku byl fajn a už se těším na Vánoce," svěřil moderátor, který svůj konec v taneční soutěži obrečel.

"Už se k tomu nechci vracet, jsou to dva týdny. Bylo to přece jen několik měsíců pomalu 24 hodin denně a připomnělo mi to, jako když se loučí třeba nějaký sportovec s kariérou. Chápu, že se nemůže srovnat pár měsíců s dvaceti lety, ale uvnitř toho týmu to tak je. Uvědomíte si, že už nebude žádné soustředění, nebude žádný zápas ani tréninky, a pak se navalí ty emoce," přirovnal svůj konec v show k fotbalu.

Vánoce, na něž se těší, už má přesně naplánované. Štědrý den stráví s manželkou Monikou Marešovou (49) a syny, další den pojede na návštěvu k rodičům do Berouna. "A 26. prosince jedeme s přítelkyní na dovolenou, na což se hrozně těším. Je to hrozné tajemství, vůbec nikdo neví, kam jedeme. I Monika se to dozví až na letišti, takže ani neví, jak se má zabalit," prozradil nám Leoš. A my jsme došli k jedinému vodítku, že to nemůže být země, kam je potřeba vízum, protože o něj by si Monika Koblížková musela zažádat sama. "To je pravda, tohle je jediné vodítko," smál se Leoš.

Reklama

Další články

Načítám