Hlavní obsah
Článek

V polovině 90. let byla skupina vlasatých sourozenců hudebním zjevením, jehož produkci se prakticky nebylo možné vyhnout. Mimořádně úspěšný projekt ovšem na přelomu tisíciletí vyhasnul a jeho členové dnes zpívají samostatně pro hrstku věrných fanoušků.

Když skupina Kelly Family válcovala hitparády s hitem An Angel, nakažlivou melodii si prozpěvovala půlka Evropy. Sourozenci vždy prosazovali rovnoprávnost, takže na albech i koncertech dostali stejný prostor, ale největší popularity se pochopitelně dočkal Michael Patrick alias Paddy (38), který byl ve věku většiny fanynek. Hnědovlasý mladík se sice během vystoupení setkával s největší odezvou od publika, ale byl to právě on, kdo zatoužil po životě v ústraní.

Jeho deprese dokonce v roce 2004 vyústily v moment, kdy přehodnotil veškeré životní postoje. Paddy ukončil hudební kariéru a k nelibosti fanoušků odešel rozjímat do kláštera. Po čtyřech letech věnovaných studiu teologie se ale opět vrátil na scénu a začal zpívat. To už ho ovšem nezdobila dlouhá hříva, která pro něj byla v letech největší slávy charakteristická.

Léta strávená v izolaci samozřejmě ovlivnila Paddyho kariéru. Zatímco v minulosti se svými sourozenci vyprodával největší haly, sólově pak vystupoval převážně na křesťanských festivalech. Dobrosrdečný zpěvák se pochopitelně zajímá o charitativní projekty, takže byl k vidění při benefici německé televizní stanice, jejímž cílem bylo pomoci strádajícím dětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám