Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sestry, které bez sebe nedají ránu a jsou si tak podobné, že si je lidé pletou, nyní stojí tváří v tvář proti sobě. Dvacetiletá Ellie O’Donnell a o téměř čtyři roky mladší Daisey O’Donnell z anglického Huddersfieldu obě postoupily do dalšího kola soutěže Miss Anglie. Nyní se ale mají utkat ve veřejném hlasování, které je může poslat do semifinále.

Stejně tak ale nakonec může zaujmout úplně jiná dívka, lidé mají na výběr ještě z dvaceti dalších krásek. Do semifinále nakonec postoupí tři dívky s nejvyšším počtem hlasů. Sestry milující selfie ovšem mají nemalé šance.

Daisey se například popisuje jako modelka, módní bloggerka a zpěvačka. Její účet na Instagramu sleduje přes 96 tisíc lidí. V roce 2014 postoupila i do Bottcampu v X Factoru a letos byla rovněž ve finále pěvecké soutěže Teenstar. Její starší sestra je také modelkou a bloggerkou a má na Instagramu přes 60 tisíc sledujících. To už je celkem slušná fanouškovská základna.

Blondýnky O’Donnellovy se sice škádlí, která z nich vyhraje, ale shodují se, že jejich vztah nemůže nic ohrozit. Tak se nechme překvapit, jestli se tyhle holky skutečně ‚porvou‘ o korunku i v samotném finále.

Reklama

Další články

Načítám