Hlavní obsah
Článek

Táta Marie Doležalové (37) si na dceřino vítězství ve StarDance vsadil jen pět set korun a teď lituje. "Vyhrál 2400 korun," svěřila nám po svém vítězství Maruška. "Měl na začátku víc přitlačit," doplnil ji její tanečník Marek Zelinka. "Teď si samozřejmě rve vlasy," dodala se smíchem Marie.

Vítězové se nám pochlubili cenou, kterou dostali, jen se nemohli shodnout, co vlastně skleněná skulptura ztvárňuje. "Ale my herečky jsme na ceny docela fixované, tak jsem ráda, že konečně nějakou reálnou a opravdickou mám," řekla nám Marie, a pak začalo dohadování, kdo ji vlastně bude mít doma.

"Je to jasné, bude ji mít doma Marek, protože kdybych se k ní měla přiblížit já, rozbila bych ji do čtyřiadvaceti hodin. Rozbíjím hrnečky, počítač, a tohle by mě strašně mrzelo. Marek ji snad lépe ohlídá, i když ji asi nechá zapadat prachem," svěřila Marie.

Pár už se brzy zase uvidí, prý se sejdou mezi svátky. "Byli jsme spolu tak strašně často, že by se nám stýskalo. A v lednu už máme nějaké tancování na plesech. To tvoření spolu nás hodně baví, tak to asi bude nějakým způsobem pokračovat," shodli se. Marek se věnuje i choreografii, má s kolegou autorské divadlo a v představení Playboys je hodně tance, mohli by do něj prý zapojit i Marii.

Maruška se před dvěma měsíci rozešla s partnerem, takže je volná, a nás napadlo, jestli by to mezi nimi nemohlo skončit jako mezi minulými vítězi Annou Polívkovou (45) a Michalem Kurtišem, kteří tvoří pár do dneška i v soukromí. "Každopádně jsme zjistili, že si nelezeme na nervy při práci, takže uvidíme," svěřila Marie. "Nic se nedá nikdy vyloučit," doplnil ji Marek.

Reklama

Další články

Načítám