Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exmilenec Ivety Bartošové (†48), Ital Domenico Martucci (47), se na mnoho měsíců ztratil ze světa šoubyznysu. Nyní se po hodně dlouhé době objevil na párty. "Byl jsem v Itálii, v Africe, dělal jsem tam charitu, teď ji dělám tady, dělám pro dětský domov," řekl Super.cz Martucci na Look párty v kostele Sacre Coeur.

Přijel prý jen na pár měsíců, příští léto už by chtěl být zpět v Itálii, a to i s novou přítelkyní, kterou označuje za lásku svého života. "Jsem strašně moc zamilovaný, jako nikdy v životě. Jsem zmatený, ztratil jsem asi pět kilo, jsem z ní úplně paf," přiznal.

"Byl jsem pořád ten, který se bránil takhle velké lásce. Je to poprvé, co chci být jen s jednou ženou celý život. Asi jsem byl nedospělý, vždycky jsem se díval na zamilované lidi a smál se jim. A teď se to stalo mně," dodal. Víc prozradit nechtěl, prý z obavy, aby mu to vztah nezničilo.

Reklama

Další články

Načítám