Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Bořek Slezáček (56) už ví, jak bude slavit příchod Nového roku. A jedno má jisté. Bude to absolutně bez alkoholu. Bořek se netají tím, že se léčil z alkoholismu, a další zaškobrtnutí si nemůže dovolit.

"Moje dny kalení jsou sečteny. Na Silvestra hraju Děti ráje v Brně a pak je večírek pro fanoušky, kde budeme hrát s kapelama, budou sólová vystoupení. A já to budu mít bez alkoholu," řekl Super.cz Bořek na kurzu zdobení vánočních ozdob, kam dorazil se syny Andrejem a Koljou.

"Pít nebudu. Jsem alkoholik, chlastu se vyhýbám, nemá cenu s tím začínat. Mám dost vůle na to flašku neotevřít. Když ji otevřu, tak ji neumím zavřít a třeba tři dny se to táhne. A na takový večírek už nemám léta čas," vysvětluje Slezáček.

Že budou ostatní hvězdy Dětí ráje pořádně oslavovat, mu nevadí. "Je to úplně v pohodě. Pořád je kolem mě někdo, kdo si dá skleničku. Mám samozřejmě občas chuť, ale zvládám to," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám