Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kultovní seriál o prominentní americké mládeži Beverly Hills 90210 se přestal vysílat už před 15 lety, ale jeho představitelé jsou dosud spojování s postavami, jež na televizní obrazovce ztvárnili. Dnes už ovšem nerozlučné kámošky Kelly, Brenda a Donna vypadají úplně jinak.

Jennie Garth, Shannen Doherty a Tori Spelling (50) patřily v 90. letech k nejslavnějším celebritám a jména jejich seriálových postav byla nedílnou součástí televizní kultury. Herečky tak největší slávu prožily mezi dvacátým a třicátým rokem, a poté si musely zvyknout na opadající zájem o jejich osoby.

Tori Spelling alias Dona Martinová, jejíž otec kultovní seriál produkoval, se vrhla na mateřské povinnosti a vychovává osmiletého Liama, sedmiletou Stellu, čtyřletou Hattie a tříletého Finna. Touha po slávě ji nikdy neopustila, takže vzala zavděk i reality show, kde veřejně probírala svou manželskou krizi s Deanem McDermottem i plastické operace, jimž neunikl její obličej ani ňadra.

Seriálová Kelly Taylorová, jíž svou tvář propůjčila Jennie Garth, je dnes trojnásobnou maminkou. Osmnáctiletou Lucu, třináctiletou Lolu a devítiletou Fionu má s Peterem Facinellim, s nímž se rozvedla v roce 2013. Zkrachovalé manželství jí ovšem otevřelo svět nových možností a letos se provdala za Davea Abramse, po jehož boku se sice zakulatila a zestárla, ale působí spokojeně.

Nejsmutnější životní příběh má Shannen Doherty. Herečka, která se proslavila jako Brenda Walshová, se sice třikrát provdala, ale nikdy se nedočkala potomka. Osud jí navíc letos do cesty připravil těžkou zkoušku v podobě rakoviny prsu. Shannen nemoci statečně čelí, ale nelze přehlédnout, jak ji tento boj zmáhá.

Kterou herečku jste v Beverly Hills 90210 měli nejraději?
Jennie Garth
58,6 %
Shannen Doherty
36,7 %
Tori Spelling
4,7 %
Celkem hlasovalo 26959 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám