Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Debbi šla do sebe a z oplácané holky se stala sexy štíhlá kost. Když jsme s ní mluvili naposledy, měla dole devět kilo. "A teď už je to zase o něco víc. Tak konečně můžu ze šatníku vyřadit věci, které mi jsou velké," pochlubila se sympatická zrzka.

"Snažila jsem se zhubnout několik let, ale pořád to nešlo. Přestala jsem úplně pít alkohol, což je jeden faktor, a pak hodně jezdím na koni. Ale že bych držela dietu a hlídala si, co a kolik toho sním a v kolik hodin, to neřeším. Takhle bych se asi omezovat neuměla, natolik pro mě ta váha důležitá není. Příroda si asi zvolila sama, že teď budu hubenější," krčila rameny.

"Už můžu nosit velikost M a něco mám dokonce v S, ale u té konfekce je to různé, každý šije trochu jinak. Ale to, že mám doma něco v S, je rarita," smála se na charitativním bazaru Emmy Smetany (36), kam přinesla své velké oblečení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám