Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniel Hůlka (55) měl opět vážné problémy se slinivkou. Může za to stres související s prací a také dispozice. Zpěvák musel rušit vystoupení a hrozila mu hospitalizace.

"Naštěstí už je to dobré. Slinivka je mrcha, a jakmile s ní jednou máte problémy, tak už si celý život musíte dávat bacha. Za poslední dobu jsem zažil velké nervové vypětí, do toho spoustu práce, denně jsem zpíval, jídlo na cestách také není nic moc. A vybralo si to svou daň," vysvětluje Hůlka.

"Udělalo se mi špatně. Pan doktor Pavel Ditl z Bulovky mě prohlídl, nabral krev, chtěl si mě nechat v nemocnici, ale nakonec mi dovolil domácí léčení s tím, že budu poctivě ležet a držet přísnou dietu," upřesnil Dan, který kvůli zdravotním problémům musel zrušit jedno vystoupení a dvě představení Draculy. "Mrzí mě to, ale bylo to v zájmu toho, abych dál mohl pokračovat a byl v pořádku," říká Dan, který se už cítí zdravotně v pořádku.

"Dal jsem se dohromady, ještě trošku to cítím, ale doktor mě ujistil, že už to odeznívá, že to bylo opravdu tím nervovým vypětím," dodal na křtu své knížky Diagnóza blíženec v Divadle Hybernia.

A co se tam o Danovi dozvíme? Rozhodně ne vyprávění o ženách jeho života. "O ženách to není, není to bulvární výčet mých partnerek. To by se tam nevešlo," uzavřel se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám