Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá, jako by sotva vyšla ze školy, ale mate tělem. Moderátorka Sandra Parmová oslaví na Nový rok kulaté třicáté narozeniny. Už pomalu začíná uvažovat i o tom, že má věk na to, aby si s přítelem, reportérem krimi zpráv Michalem Janotkou, pořídila potomka.

„Vzhledem k tomu, že jsem se narodila prvního ledna, každoročně u nás silvestrovská oslava plynule přechází do té narozeninové. Téměř vždy jsem slavila pouze s přítelem, letos, vzhledem k tomu, že se jedná o kulatiny, bych ráda uvítala velkou společnost," prozrazuje Sandra.

Novoroční předsevzetí si moderátorka příliš nedává. „Moc si na ně nepotrpím. Impulsy ke změnám v mém životě tak nějak přicházejí samy od sebe. Když k tomu dojde, snažím se na to okamžitě zareagovat a na nic nečekám," popisuje. „Dobrým příkladem může být mé rozhodnutí z října, kdy jsem se prakticky ze dne na den donutila udělat něco se svým šatníkem. Začala jsem spolupracovat se stylistkou Kamilou Vodochodskou a jsem nadmíru spokojená. Aktuálně nás čeká čistka přebytečných kousků," dodává.

Nabízí se samozřejmě otázka, zda rodinu v nejbližší době plánuje. Moderátorka potutelně prozrazuje, že dítě v jejích krátkodobých plánech rozhodně nechybí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám