Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Terezou Kostkovou (47) jsme se výjimečně nepotkali na velké společenské události, ale v komorním prostředí kosmetického salonu, kam chodí už několik let s maminkou Carmen Mayerovou. Tereza vypadala bez velkého líčení jako holčička.

"Na kosmetiku chodím pravidelně a doufám, že jsem vzornou a dobrou reklamou. Tady v salonu jsem každé tři týdny. Používám dobrou a kvalitní kosmetiku a základem je samozřejmě kvalitní odličování," prozradila Tereza, jak pečuje o pleť.

"Jsem známá, že si nechci pomáhat jinak, takže si nemůžu vynachválit i speciální kosmetické masáže. Zatím o žádném radikálnějším úkonu vůbec neuvažuju a pevně doufám, že to oddálím úplně definitivně," věří.

I když vypadá na první pohled dokonale, určitě i Tereza má hendikepy, na kterých musí pracovat. "Někdy jsem po ránu opuchlá a mám kruhy pod očima, jsem normální člověk. A dlouhou dobu, asi do 35 let, jsem trpěla na akné, stále se mi vracelo do zánětlivých míst, ale i to, musím zaklepat, moje kosmetička vyřešila," svěřila Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám