Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisérský debut Vojty Kotka (36), filmová komedie Padesátka, už přichází do kin. Jednu z hlavních rolí si v něm zahrál Ondřej Pavelka, jehož mladší podobu ztvárňuje právě režisér. Ve filmu je otcem Jakuba Prachaře (40), který místo toho, aby, jak si jeho otec vysnil, uběhl na běžkách Jizerskou padesátku, upřednostňuje jiné padesátky. Obšťastňuje totiž starší ženy.

Pavelka jej jako otec poslouchá, když vypráví své příběhy. "Jakub ty příběhy vyprávěl tak příjemně a poutavě, že se to hezky poslouchalo," svěřil. Nás ovšem zajímalo, zda jsou pro herce dámy okolo padesátky ještě atraktivní. "Já u žen moc věk nevnímám. Ženy jsou krásné v každém věku," tvrdil. Ovšem když jsme mu položili nůž na krk s otázkou, jak by volil mezi svojí vrstevnicí a dvacetiletou dívkou, prozradil pravdu.

"S věkem bych šel spíš dolů, nechodil bych takhle vysoko. Ale když si to chce někdo užívat, tak jako Kuba v tom filmu, tak mu to přeju. Může se to stát i v životě a není to nic proti něčemu," míní Pavelka, jenž však měl partnerky, které byly postupem věku mladší a mladší. "Já si vybírám mladší partnerky. Ale nedá se říct, že by to jen dodávalo energii, protože to pak můžete přepálit a naopak o tu energii přijdete. Neříkám, že jsou mladší partnerky vyčerpávající, ale může se to stát," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám