Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zpestřením londýnské premiéry filmu Star Wars: Síla se probouzí byla účast herce Warwicka Davise (45), který našel stejně postiženou ženu, s níž zplodil dvě děti. Vzrůstem malá rodinka zastínila dokonce i podstatně vyšší filmové hvězdy.

Warwick, jehož výška těsně přesahuje jeden metr, vzal na očekávanou premiéru sci-fi fenoménu manželku Samanthu Davis i osmnáctiletou dceru Annabelle a dvanáctiletého syna Harrisona. Čtveřice drobečků na červeném koberci působila jako kuriozita, ale herec není v Hollywoodu žádným nováčkem.

Tělesná deformace je pro Wawricka celoživotní překážkou, ale zároveň jí vděčí za své uplatnění. Se Star Wars má už bohaté zkušenosti, protože si v roce 1983 zahrál v epizodě s podtitulem Návrat Jediho. Největší prostor dostal ve fantasy sérii o Harrym Potterovi, kde ztvárnil profesora Filiuse Kratiknota.

Manželku Samanthu Wawrick poznal v roce 1988 během natáčení filmu Willow, v němž účinkovala jako komparsistka. Herci, jež postihla stejná tělesná vada, se spolu rozhodli založit rodinu, ale první pokus byl neúspěšný. Samantha v roce 1991 porodila syna Lloyda, který krátce po narození zemřel. Annabelle a Harrison podědili postižení po svých rodičích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám