Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bude to už rok, co tihle dva překvapili svatbou. Osmapadesátiletý komik a herec Steven Fry začátkem ledna pojal za manžela o třicet let mladšího stand-up komika Elliotta Spencera. Ten však vypadá jako teenager, což na první pohled ještě víc evokuje spíš dědečka a vnuka než partnery. Dvojice příliš neholduje večírkům, ale na jednu z největších událostí roku, kterou byla premiéra Star Wars: Síla se probouzí, se nechala přemluvit.

Steven s Elliottem působili v prostorách londýnského Leicester Square stejně šťastně jako v den, kdy se veřejně pochlubili svým společným životním krokem. Po značnou část večera jim dělal společnost osaměle působící zpěvák James Blunt, jenž podle britského Daily Mailu dělal páru třetí kolo u vozu.

Fry si ale ve středu večer užíval převážně diskuzi s herečkou Carrie Fisher (59), která ani v sedmém pokračování ságy s osmatřicetiletou historií nemohla chybět. Byla to totiž právě postava princezny Leii, která ji již v roce 1977 ve Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje katapultovala mezi hvězdy.

Reklama

Další články

Načítám