Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce buší na dvěře a dárky jste ještě ani nevybrali! Týká se vás tato noční můra? Ještě můžete své Vánoce zachránit! Většina internetových obchodů už nyní zavírá a zboží z nich do Štědrého dne nevyždímáte. Na e-shopu OKAY.cz vám však stále garantují dodání pod stromeček! A můžete objednávat až do 22. 12 do poledne!

Objednávejte do 22. 12. a dodání do Vánoc máte jisté! A třeba i s dopravou zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na e-shopu OKAY najdete obrovský výběr elektra, které vykouzlí krásné Vánoce celé rodině. Nejen že stihnete dárky včas, ale ještě uděláte svým blízkým radost jako ještě nikdy! Při objednávce nad 1000 Kč získáváte dopravu zdarma. A navíc k nákupu na e-shopu automaticky získáváte možnost vrácení nevhodného dárku až do 15. ledna. I kdybyste se s dárkem netrefili, můžete ho s klidem vrátit a dostat zpátky peníze!

Přesto nestíháte? Není všem dnům konec. Na prodejnách OKAY je otevřeno i na Štědrý den!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elektro nemusíte objednávat jen v internetovém obchodě! Pokud budete mít čas až 23. prosince nebo dokonce na Štědrý den, ještě pořád stíháte! Všech 78 prodejen OKAY má otevřeno i 24. prosince do 14:00! Stačí jen zaskočit a vybrat si z obrovské nabídky elektra za výhodné ceny. Takže se nebojte, letošní Vánoce určitě klapnou!

Další články

Načítám