Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) patřila ke známým tvářím, které se též podělily o kousky ze svého šatníku, a přivezla obří kufr plný svých věcí na charitativní bazar Emmy Smetana (36). Konečně si prý udělala kousek místa ve skříni.

"S některými věcmi jsem se loučila lépe, s jiným hůř. Mám toho ale spoustu a vždycky si myslím, že to využiju, protože bych se měla častěji převlékat, včetně vystupování. Takže si vozím věci i od mámy a něco dostávám. Pak ale stejně skončím v pár svetrech a trikách," svěřila Super.cz.

I když je zpěvačka známá svými výkyvy váhy, oblečení ve skříně nerozděluje podle velikostí na "tlusté" a "hubené". "To mě nikdy nenapadlo. Nerozděluji ani to na vystoupení a na doma, nosím v podstatě pořád to samé. Takže to mám rozdělené jen na letní a zimní. A někdy i podle barev," řekla nám zpěvačka, díky níž a dalším se na bazaru letos vybralo přes 300 tisíc korun na charitu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám