Hlavní obsah
Článek

Ukrývá doma hotový poklad! Bývalý hokejový reprezentační gólman Milan Hnilička (byl na olympiádě v Naganu, na krku se mu pomyslně houpají i tři zlaté medaile z mistrovství světa) má dvě dcery, ta starší, čtrnáctiletá Barbora, už roste evidentně do krásy. Rovnou by mohla na modelingová mola!

Barbora, která chodí na anglické gymnázium, ale má úplně jiné představy o životě. Prostředí modelingu mezi ně nepatří, chce studovat. Po tátovi má ale sportovní vlohy, věnuje se třeba aktivně tenisu.

„Tomu se i s jedenáctiletou Adélkou věnovaly i ve Státech. Když jim zbude čas, tak dělají částečně i golf, ale hrají i na piano,“ pochlubil se Super.cz pyšný taťka. Kromě dcer má i miminko Matyáše (rok a půl).

Bývalou hokejku jsme potkali u kamarádky Inky, čtyřiaosmdesátileté paní, která coby kosmetoložka mladou slečnu Hniličkovou připravuje o nepříjemné akné.

„Co bych pro ni jako táta neudělal? Jako každá mladá dívka se chce líbit, kožní problémy ji trápily, ale teď je nadšená, mizí to jedna báseň. Na akné už jsme skoro odborníci, pořídili jsme si i knížku Inky Ve jménu pleti, v níž vysvětluje, jak to vlastně vzniká a že se ho dá zbavit,“ dodal Milan Hnilička.

Reklama

Další články

Načítám