Hlavní obsah
Článek

Lucie Hadašová (37) vyráží s dcerami na hory obvykle bez partnera, hokejisty Jaroslava Bednáře (47). Ovšem pochvaluje si, že starší Deniska je na zimní sporty nadaná po tatínkovi a lyžování jí jde. "Jaryn zvládá všechny sporty, na co sáhne, to mu jde, a Deniska je v tom po něm," pochvaluje si.

"Společně se ale na hory těžko dostaneme. Když není na ledě na zápase, tak i při zimní reprezentační pauze má dvoufázové tréninky," vysvětlila, proč podniká ryze dámské jízdy. "Dokud manžel hraje, protože má ještě aktivní kariéru, společné zimní dovolené jsou pro nás nereálné," svěřila. "Ale straší, že už bude brzo konec, teď mu bylo devětatřicet. Tak doufám, že mu to vydrží aspoň tak dlouho jako Jaromírovi Jágrovi (52), taky je to ostatně Jarda. Všechno je to o zdraví a myslím, že je v plné síle. Tak než půjdu já do práce, snad se o nás postará," věří.

My jsme tři holky, vlastně čtyři, ještě s Lucčinou sestrou Katkou, potkali ve Špindlerově Mlýně, kde si byly zkoušet nové oblečení na svah. A trochu nás překvapilo, že pro mladší dceru Vanessku Lucka vybrala černý overal. "Na růžovou stačí ten kočárek, kompenzuju to tak, ať to všechno není tak sladké. Na zimu mám ráda tlumené tmavé barvy. I Deniska obvykle chodí v modré, šedé nebo černé," řekla nám Lucka, které se ovšem zalíbila pastelově zelená kombinéza a věří, že by jí podobnou mohl Ježíšek nadělit.

Reklama

Další články

Načítám