Hlavní obsah
Článek

Chlípné turné kontroverzní zpěvačky Miley Cyrus (31) dorazilo i do Vancouveru, kde Miley potvrdila svou pověst hanebnice a provokatérky. Zdiskreditovaná zpěvačka nedbá žádných nařízení a hrozilo tak, že perverzní koncert přeruší hasiči.

Pohroma v podobě Milky Milky Milk Tour, na němž kontroverzní celebrita propaguje nové album Miley Cyrus And Her Dead Petz, dorazila i do Kanady. Zpěvačka tak svými oplzlostmi potěšila i místní publikum, které se mohlo domnívat, že místo popového koncertu zavítalo na erotickou show.

Miley totiž předvedla lascivní kostýmy, jaké by obstály spíše ve světě porna. K nejpikantnějším okamžikům zavrženíhodného koncertu patřil moment, kdy se objevila jen v kalhotkách a ňadra skrývala parukou, která při pohybu odhalila přelepky přes bradavky. Když se ovšem Cyrus předvedla s umělými ňadry a penisem připevněným k rozkroku, ztratila i poslední zbytky lidské důstojnosti.

Zdejší média ovšem neřešila důsledek obscénního vystoupení na přítomnou mládež, ale to, že si Miley na pódiu zapálila ručně ubalenou cigaretu, která nejspíš neobsahovala tabák. Ve Vancouveru totiž panují přísná bezpečnostní opatření zakazující kouření v uzavřených prostorech. Nenapravitelné nestydě jsou však všechna nařízení naprosto ukradená.

Jak se vám líbí erotická show Miley Cyrus?
Miley je na koncertech skvělá
16,3 %
V lascivních projevech by se měla mírnit
5,8 %
Oplzlé turné by mělo být zrušeno
77,9 %
Celkem hlasovalo 34125 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám