Hlavní obsah
Článek

Patrick Duffy (66) si zřejmě začal užívat hereckého důchodu a jako penzista začal i vypadat. Od jeho střídmého návratu do pokračování seriálu Dallas z roku 2012 a menší role ve švédském komediálním seriálu Welcome to Sweden se na jeho hereckém seznamu neobjevilo nic nového. Společenskému životu se ale nevyhýbá a navíc je velice aktivní na sociálních sítích, což u herců jeho věku už není tak obvyklé. Oproti svým slavným vrstevníkům ovšem Duffy působí o něco starším dojmem.

Ve stejném roce jako on se narodil například Richard Gere a z žen pak Meryl Streep či Sigourney Weaver. I jeho seriálová manželka z Dallasu Victoria Principal (Pamela), která rovněž dodnes vypadá skvěle, je pouze o několik měsíců mladší. Jeho švagrová ze stejného seriálu Linda Gray (Sue Ellen) se dokonce narodila téměř o dekádu dřív, než Duffy. Během jejich loňského setkání to byla ale ona, kdo působil pomalu o generaci mladší.

Herec ovšem může být i velký gentleman... Své stárnutí se možná nesnaží nijak oddalovat i kvůli své manželce, která je o deset let starší, než on. S ženou svého života Carlyn Rosser strávil více než čtyřicet let a nyní si roli prarodičů skutečně užívají. Jejich synové Padraic Terrence a Conor Frederick je potěšili už čtyřmi vnoučaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám