Hlavní obsah
Článek

Legendární herec a režisér se činil nejen v Hollywoodu, ale také v plození dětí. Clint Eastwood (85) se tak může pochlubit nejen obsáhlou filmografií, ale také početným potomstvem.

O tom, že z Eastwoodova syna vyrostl velký fešák, se už v šoubyznysu mluví několik let. Scott (29) se vydal ve stopách slavného otce a rozjel úspěšnou hereckou kariéru. Jeho muskulaturu by však byla škoda předvádět jen před kamerou, takže je vytížený také jako model. Nejvíce obdivu pochopitelně vzbuzují snímky, na nichž Scott odhaluje svou mužnou hruď.

Stále větší pozornosti se těší také Scottova mladší sestra Francesca (22), která se předvedla v několika rolích i sexy kampaních. S atraktivním bratrem ji však spojuje jen otcova krev, protože každý z nich má jinou matku. To v případě Clinta Eastwooda příliš nepřekvapí, protože svých osm potomků zplodil s šesti různými ženami.

Bouřlivý soukromý život hollywoodské legendy nejspíš nezůstal bez důsledků. Francesca nestálé geny projevila v roce 2013, kdy se v Las Vegas provdala za Jordana Feldsteina, ale po osmi dnech vystřízlivěla a svatbu anulovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám