Hlavní obsah
Článek

Od porodu jejích synů Bowieho Ezia a Cya Aridia uběhlo třináct měsíců a Zoe Saldana má zpátky svou ‚předtěhotenskou‘ postavu, možná má teď jako máma ještě lepší! Odhalil to snímek z dovolené pořízený jejím manželem Marcem Peregem.

Pohodový plážový snímek sedmatřicetiletá herečka sdílela s fanoušky na svém Instagramu a okomentovala jej: „Momentálně se cítím šťastná a blažená. Přeji vám to samé!“

Minulý týden se přitom hlavní hrdinka kasovního trháku z roku 2009 Avatar podělila o jinou fotku, na níž má na sobě svůj kostým ze Strážců Galaxie, který nosila během natáčení v roce 2013. Na její tváři je vidět úsměv a sebejistota. Zřejmě tím chtěla naznačit, že má po měsících snažení svou útlou postavičku zpátky a aktuální dovolenkovou obrazovou památkou to jen potvrdila.

Saldana s manželem Peregem začala chodit v březnu 2013 a již v červnu se potají vzali v Londýně. Jejich roční dvojčata vychovávají v bilingvní rodině, mluví na ně tedy již od narození ve dvou jazycích, v tomto případě anglicky a španělsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám