Hlavní obsah
Článek

Představitel Radka Převrátila z legendárního filmu Sněženky a machři, po němž tehdejší návštěvnice kin doslova šílely, má na Vánoce jednu možná trochu zvláštní zálibu, kvůli které si jeho nejbližší významně klepou na čelo.

„Jsme velmi konzervativní rodina, Vánoce slavíme tradičně. Jediná změna oproti normálu je, že chodím na Štědrý večer v autobusácké uniformě, což je poněkud úchylné, ale rodina si na to už zvykla. Považuji to za něco mezi recesí a úchylností. Prostě mám modrou uniformu. Nosím ji už asi pět let, co jsem ji vydražil na internetu. Dcerám to připadá neskonale trapné a hloupé, jsou v pubertě. Manželku to taky štve, ale zvykly si na to, že otec je poněkud podivný. Už se s tím smířily,“ řekl Kopta Super.cz na akci mezi samými luxusními auťáky.

Vánoce stráví v klidu, jen na silvestra bude hrát, má roli v Mýdlovém princi. „Ve tři hodiny začneme hrát a pak pojedu zpět za dětmi a ženou na hory,“ plánuje herec a textař, který akci s Veronikou Farářovou moderoval.

Všichni ho považují za velkého šprýmaře, doma to prý ale nepřehání. „Že bych dětem dával klaunské nosy nebo umělá lejna, takový zase nejsem. Ony se spokojí s novými iPhony. Takže tatínek musí tu a tam natočit nějakou reklamu, aby si to mohl dovolit. Vánoce u nás začínají tak, že stavíme betlém, který koupil děda někdy na konci dvacátých let minulého století a jde o nádherný lidový řezbářský výrobek. Pálíme františky a hrají koledy,“ dodal Kopta s tím, že kapr bude také, ale asi naposledy, protože už nikomu doma skoro nechutná a dcery si objednaly místo něj lososa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám