Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) si plnými doušky užívá zaslouženého volna. Na podzim vyhlásil roční pauzu, a tak má hned mnohem víc času na rodinu. Zvláště když jeho manželka Tamara čeká narození druhého potomka.

Klusova dcerka Josefína (2,5) se tak už může těšit na sourozence. Populární zpěvák, kterému se v roce 2012 podařilo sesadit z trůnu Českého slavíka neporazitelného Karla Gotta (†80), to od některých fanoušků schytal za podivnou "děkovnou řeč" pronesenou z videa na letošním Českém slavíkovi. Stříbrný Slavík se ale nikdy netajil tím, že ho podobné akce jako je Slavík moc neberou, byť tentokrát ho řada fanoušků opravdu moc nepochopila.

Teď se na sociální síti pro změnu pochlubil něčím mnohem krásnějším - roztomilou fotkou sebe a rozesmáté dcery Josefínky, která jako by mu z oka vypadla. Zpěvák s ní vyrazil na nákup vánočních dárků.

"Zdravíme všechny Ježíšice, Ježíšky a Ježíščata! Jsme v tom s váma, mějme pevné nervy! Jak jsme toho už hodně prolezli, vynalezli jsme sympatický způsob "pomáhání Ježíškovi" - za každé tři koupené dárky, jeden vánoční selfídar, čili něco malého pro sebe. My doporučujeme citrónové makronky," napsal pod povedený snímek zpěvák.

A nebyl by to Klus, kdyby si trošku nezaveršoval: "Pees: Ano, nakupuji dárky s Jos, ale jen ty, které jí již nepříjdou pod nos," uzavřel vtipně zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám