Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle rozjetou jsme Veroniku Žilkovou (62) dlouho neviděli. A málokdo také čekal, že se někdy stane kmotrou desky metalové kapely. Herečka pokřtila ve velkém stylu první desku kapely Anacreon. Žádné polévání sektem, Veronika ji polila vodkou a zapálila!

"Že bych byla zrovna fanynkou metalových kapel, to ne. Ale tuhle desku jsem si pustila předem, abych věděla, co to vlastně budu křtít. A dobrý," řekla Super.cz Veronika. "O roli kmotry mě požádala zpěvačka kapely Veronika Zelníčková, která byla na konzervatoři mojí studentkou a je bezvadná," vysvětluje herečka.

Podle ní by si ale do šoubyznysu měla Veronika upravit jméno. "Vypadá podobně jako Lucie Bílá, ta byla Zaňáková, tak by stálo za to už si rovnou tady vymyslet pseudonym a s ním vystupovat," dodala Veronika, která byla opravdu pořádně rozjetá. Mezi metaláky okamžitě zapadla a předvedla neuvěřitelné grimasy a pózy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám