Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Bývalá ruská gymnastka s uměleckým jménem Zlata se už loni zviditelnila kalendářem, v němž předváděla neuvěřitelné kousky. Letos své umění posunula ještě o kus dál a kromě pružnosti sází také na erotické dusno.

Loňská prezentace Zlaty se setkala s velkým úspěchem a odhalila potenciál ruské hadí ženy, která se díky svým schopnostem stala ztělesněním tajných pánských představ. Loni si ještě vystačila s přiléhavou zlatou kombinézou, ale letos už na oblečení výrazně šetřila.

Zlata se totiž rozhodla konkurovat holkám z peprných časopisů, oproti nimž má velkou výhodou. Před objektivem totiž umí předvádět pozice, při nichž by si jakákoliv jiná žena zlomila vaz.

Pružná Ruska žijící v Německu tvrdí, že jí sexy kalendář pomohl vyrovnat se s rozchodem. Zlata ale nejspíš dlouho bez partnera nezůstane. Nejenže v ložnici předvádí psí kusy, ale pánové zajisté ocení její další přednost. Devětadvacetiletá umělkyně je totiž zapsána v Guinessově knize rekordů díky své schopnosti otevírat lahve s pivem pomocí chodidel v pozici, kdy se země dotýká pouze předloktím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám