Hlavní obsah
Článek

Příští rok oslaví třicáté narozeniny, ale do starého železa rozhodně nepatří. Veronika Procházková (37) patří na přehlídkových molech mezi nejstarší modelky, ale stále předvádí spodní prádlo a její postava patří mezi nejdokonalejší.

Modeling pověsit na hřebík zatím neplánuje. "Někdy jsem z toho prostředí unavená, když se sejdeme s kolegyněmi modelkami, které jsou o minimálně deset let mladší. Říkám si, jestli mám ještě zapotřebí poslouchat, co se v té backstage odehrává," řekla Super.cz s úsměvem Veronika.

Stále jí ale předvádění a focení baví. Stala se opět tváří nového kalendáře Beáty Rajské (61). "Tohle je něco úžasného, kolektiv, místa, kde fotíme. Kalendář je super práce," říká Procházková, která se už zítra předvede na prestižní módní show, kde předvádí každý rok ve spodním prádle.

"Stále ještě předvádím, ale je pravda, že co se týče prádla, už si vybírám. Ty titěrnější kousky už nechávám mladším holkám," dodala s úsměvem modelka.

O postavu pečuje, aby bylo co ukazovat. "Drezura být musí, v průběhu roku hodně běhám, posiluju s vlastní vahou, mám ráda jógu," vypočítala.

Reklama

Další články

Načítám