Hlavní obsah
Článek

Největší překvapení letošního ročníku StarDance Lukáš Pavlásek (45) se pilně připravuje na finálový večer, kde svými poskoky na parketu určitě pořádně zatopí hlavním favoritkám soutěže Jitce Schneiderové (50) a Marii Doležalové (37).

Populární Tydýt je ale znám svou neobyčejnou všestranností, a tak se možná dočkáme i jeho účasti v pěvecké soutěži. První vlaštovkou se už oblíbený komik pochlubil na sociální síti, kde zveřejnil video, jak brnká na kytaru a prozpěvuje si táborákový evergreen U stánků.

Bratři Nedvědi by se při poslechu Pavláskova zpěvu měli třást o svou pozici... Posoudit Pavláskovy šance na úspěch v příští řadě SuperStar můžete ve videu.

Pavlásek zkrátka nezahálí a jako správný komik na svůj účet vtipkuje neustále. „StarDance se blíží do finále a spousta příznivců mě doslova bombarduje svými dopisy, Facebooky a e-maily, kam vrhnu své úsilí a talent, až bude v sobotu po všem. No, nechci prozrazovat, ale něco se chystá,“ napsal pod ukázku svého videoprojevu Pavlásek, který možná v sobotu večer ještě všechny hodně překvapí.

Líbí se vám, jak Lukáš Pavlásek zpívá?
Ano, je fakt hodně vtipný
50,7 %
Ne, už je opravdu trapný
49,3 %
Celkem hlasovalo 7633 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám