Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvá maminka, zpěvačka a herečka Barbora Poláková (40), které vyšel na konci listopadu hudební debut v produkci Jana P. Muchowa, takřka v každém rozhovoru čelí otázce, na kdy plánuje křest a koncerty ke svému povedenému albu. Nyní konečně známe odpověď.

Vůbec první samostatný koncert, v jehož rámci proběhne i křest alba, odehraje 2. března 2016 v pražské Malostranské besedě. "Právě v Malostranské besedě jsem poprvé zpívala před lidmi. A pak se každý měsíc vracela na Barování. Je to prostor, ve kterém jsem objevila, že zpívat mě strašně moc baví. Tak je to takový sentiment. Taky nás tam viděla Terka Kopáčová zpívat Krávu a na to konto chtěla natočit klip. Myslím, že to bylo hodně zásadní," vysvětluje Barbora, proč si pro svůj první plnohodnotný koncert vybrala právě tohle místo.

Album, které v létě předznamenal singl Nafrněná, jenž má už více než 7 miliónů zhlédnutí, patří mezi bestsellery letošního podzimu. "Mám velkou radost ze všech zpráv a videí, co mi chodí. Opravdu jsem šťastná při každé vstřícné reakci," říká Barbora k vřelému přijetí svého alba a k samotnému koncertu dodává: "Trošku se bojím, ale mnohem víc se těším. I na kapelu a srandy, co spolu máme. Máme před sebou teď dva měsíce zkoušek, abychom to pro vás napilovali," slibuje.

A pilovat se nebude rozhodně jen křest v Malostranské besedě. Jak Barbora naznačuje, chystá toho se svým úspěšným debutem spoustu. "V příštím roce plánujem dva klipy a koncerty, jak to půjde. Zatím jsme jich potvrdili jen pár a Žebřík, který budu zase moderovat s Tomášem Hanákem. Uvidíme, jak to budeme s miminkem zvládat," dodává Poláková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám