Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Emma Smetana (36) má za sebou svůj čtvrtý charitativní bazar. "Podařilo se vybrat přes 300 tisíc korun, za což děkuju všem, kteří nám pomáhali," byla Emma nadšená výsledkem. "Výtěžek je určený nadaci Nova, která tradičně pomáhá dětem, a pak tady máme konkrétní případy jako šestiletou Boženku se svalovou dystrofií nebo moji vrstevnici Míšu, kterou před rokem porazila tramvaj, byla půl roku v kómatu a snaží se znovu chodit a mluvit," popsala.

Základní myšlenkou bazaru je, že se známé tváře poohlédnou ve svém šatníku a všechno, co už nepotřebují, přinesou a prodá se to pro dobrou věc. Říkali jsme si ale, že Emma už tam snad nemůže mít pomalu nic. "To byste se divili. Čím dál tím víc si uvědomuju, že pořád nosím do kola to samé a nosím to do roztrhání. Ovšem jednou za čas se mne zmocní úlet a mám pocit, že si musím nakoupit nové oblečení, pak ho půl roku nenosím a dám to do bazaru," popsala koloběh Emma.

Víme, že Emma jezdí nakupovat do Paříže na bleší trhy a pak se domů vrací autobusem s plnými taškami. "Je pravda, že něco tam nakupuju přímo pro bazar. Zrovna jsem za sto padesát korun prodala batůžek, který jsem tam koupila za tři eura. Radost jsem měla já, protože se prodal za dvojnásobek ceny a pomohlo to bazaru, a i nakupující paní, která čekala, že bude stát víc," svěřila se s obchodním úspěchem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám