Hlavní obsah
Článek

Los Angeles v pondělí zažilo jednu přímo grandiózní premiéru. A není divu, když patřila sedmému pokračování legendárních Star Wars pojmenovaných Síla se probouzí. Velký den to nebyl jen pro ústřední postavy snímku, ale nepochybně i pro George Lucase, jehož přišel podpořit jeho kamarád a kolega Steven Spielberg (68). Toho na červený koberec doprovodila manželka Kate Capshaw (62).

Pár, který letos oslavil již 24. výročí svatby, působil uvolněně a i po tolika letech stále zamilovaně. Premiéru se rozhodli pojmout celkem neformálně, a tak herečka zvolila model v pánském stylu a její choť doplnil elegantní vršek, kde nechyběla košile, kravata, vestička ani sako, o vyšisované džíny. Oba přitom outfity okořenili ještě černými klobouky.

Spielberg poznal v roce 1984 tehdy jednatřicetiletou Capshaw při natáčení svého trháku Indiana Jones a Chrám zkázy, kam budoucí manželku obsadil vedle Harrisona Forda do hlavní role. Vzali se o sedm let později a jejich spojením vznikla jedna velká rodina o sedmi dětech. Kromě společných dětí Sashy Rebeccy, Sawyera Averyho, Mikaely George a Destry Allyn má herečka z předešlého manželství s Robertem Capshawem dceru Jessicu Capshaw a ještě syna Thea Spielberga, jehož adoptovala (a následně také Spielberg, po němž má příjmení). Režisér si pak ze svazku s Amy Irving přivedl syna Maxe Samuela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám