Hlavní obsah
Článek

Modelka Natálie Myslíková boduje. Letos se stala třetí nejkrásnější Češkou v soutěži Miss Face a nyní se na světové soutěži krásy Miss Tourism Queen International v Číně probojovala mezi deset nejkrásnějších žen. A jeden titul si také odvezla. Její úsměv porota označila za nejkrásnější na světě.

"Jsem strašně šťastná. Jedním slovem je to radost. Vůbec jsem to nečekala. Miss Smile Tourism Queen International je nádherný titul," řekla Super.cz Natálka. "Můj cíl bylo všechno hlavně zvládnout. Je mi osmnáct let, neměla jsem ze zahraničních soutěží žádné zkušenosti. Top 10 na světové soutěži je pro mě obrovský úspěch," dodala krásná brunetka.

Natálka je v modelingu začátečnicí, úspěchy zatím sbírala ve světě sportu. Věnovala se atletice za Duklu, dokonce se pyšní prvenstvím z mistrovství republiky ve skoku do výšky. Válela ale také ve víceboji, výborně vrhala koulí, doma má z mistrovství několik medailí.

Nyní by ráda dostudovala střední školu a více se věnovala modelingu. "Chtěla bych zkusit odcestovat do zahraničí. Uvidíme," dodala.

Reklama

Další články

Načítám