Hlavní obsah
Článek

Producenta Jara Slávika (49) jsme velmi dlouho nepotkali ve společnosti. Objevoval se jen na obrazovce jako porotce soutěže Česko Slovensko má talent. A ani do toho se mu prý moc nechtělo. Co v poslední době dělal, nám prozradil na křtu kalendáře Sociální rozdíly, v němž pózoval na jedné fotografii.

"Když jsem byl osloven ke spolupráci na tomto kalendáři, neváhal jsem. Tato problematika mne zajímá a na téma rozevírajících se nůžek sociálních rozdílů píši svoji druhou knihu," svěřil Super.cz Slávik. Jinak ale moc práci nedá.

"Řekl jsem si, že už jsem ve věku, kdy si mám užívat, a tak jsem se rozhodl hodně cestovat. S manželkou a dětmi jsme strávili minulý rok na cestách po Evropě, projeli jsme asi pětadvacet zemí včetně těch severských, Litvy, Estonska a Lotyšska, které nejsou zrovna oblíbeným turistickým cílem, a já je mám moc rád a chtěl jsem, aby je poznaly i mé děti," vysvětlil.

"Věnuji se pořád své profesi, ale v omezené míře. Pracoval jsem na celosvětovém turné Alexandrovců, mám projekty s vážnou hudbou, ale nechci to přehánět. Ani do Talentu se mi moc nechtělo, ale když televize naléhala, přijal jsem," popsal nám svůj současný životní program.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám