Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zdravotním stavu zpěváka Karla Gotta (†80) toho v posledních dnech nebylo mnoho slyšet. Mnohonásobný Slavík podstoupil druhou fázi chemoterapie a momentálně je v domácím léčení. Čas na své kolegy z branže si ale rád najde, což potvrdila i zpěvačka Monika Absolonová (47), která měla s Gottem telefonický hovor a potěšilo ji, že zpěvák neztrácí chuť na své typické legrácky.

„Měla jsem tu možnost s ním mluvit a jedno je jisté, humor ho neopouští, a to je nejlepší cesta k uzdravení,“ napsala na sociální síti zpěvačka, která si doma užívá předvánoční chvilky se synem Tadeášem.

Už má koupený stromeček a brzy se pustí i do pečení. Proslulé jsou zejména její výborné vánočky, na kterých si každoročně pochutnávali i její kolegové.

Gott, jenž se léčí s non-Hodgkinovým lymfomem, by měl brzy podstoupit další fázi chemoterapie. Mluví se i o tom, že léčbu podstoupí během vánočních svátků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám