Hlavní obsah
Článek

Michaela Nosková (41) před lety bojovala s anorexií, a jak sama říká, jde o nemoc, ze které se vyléčit definitivně nikdy nedá. Jakmile přibere pár kilo, okamžitě jí mozek nařizuje přestat jíst. A nyní opět jídlo vyřadila a dala si očistnou kúru.

"Doufám, že to udržím, že to není návrat anorexie. Očistnou kúru mám za sebou. Je pravda, že stále nejím správně, jak bych měla. Jím maximálně jednou dvakrát denně. Ale jím," řekla Super.cz Nosková.

"Vím, že problém jménem anorexie je mojí součástí až do konce života. Jednou za čas se mi stane, že mám stavy, které nejsou dobré. Jsou to chvíle, kdy je člověk hodně pracovně vytížený. Třeba večer zjistím, že jsem celý den nejedla, nebo začnu vyhazovat věci ze skříně, protože mám pocit, že je mi je všechno malé a nesluší mi to," vysvětluje.

Nyní je se sebou spokojená. "Teď mám 57 kilo, jsem spokojená a je mi hezky," dodala Nosková na první zkoušce muzikálu Sibyla, ve kterém získala roli Hannah. Zkoušet se bude tři měsíce, premiéra muzikálu je naplánována na březen příštího roku v Divadle Hybernia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám