Hlavní obsah
Článek

Už jsme o ní dlouho neslyšeli, ale naštěstí ji mimozemšťané neunesli natrvalo. Zpěvačka Jana Uriel Kratochvílová, která si libuje v šílených kostýmech, přiletěla z jiné galaxie v dalším extravagantním převleku.

Čím je dvaašedesátiletá interpretka hitu V stínu kapradiny a Dlouhá bílá žhnoucí kometa starší, tím působí bláznivějším dojmem. Společně se svým dlouholetým partnerem Jiřím Hrubešem pokřtila novou desku s příznačným názvem Vánoční iluminace.

A jak už jsme u této neotřelé podivínky zvyklí, rozhodně svým neortodoxním převlekem nenudila. Na obličej si totiž nasadila strašidelnou masku a dále podivnou pokrývku hlavy, jíž dominovalo letadýlko! Ten, kdo rozvernou návštěvnici z jiné planety zná, však nebyl vůbec překvapen.

V minulosti například šokovala v převleku připomínajícím mrtvolu, s replikou tanku na hlavě, s hrůzostrašnou potápěčskou maskou či s cedníkem, který si nasadila přes obličej.

Okolí děsila i ve svářečských brýlích s hasičákem a velmi nebezpečně vypadala, když kolem sebe máchala mečem. Proti tomu je poslední vánoční obleček s letadýlkem naprosto nevinným kostýmem.

Reklama

Další články

Načítám