Hlavní obsah
Článek

Je plná vitaminů, minerálů a biologicky aktivních látek. V říši savců ji pozře téměř každá matka, mezi lidmi je však konzumace placenty přinejmenším dost okrajová záležitost. Ale přibývá bohatých a slavných žen, které si ji nechají mrazem vysušit a proměnit v prášek. Ten pak v prvních týdnech po porodu konzumují, aby předešly poporodní depresi. To stejné se rozhodla učinit také Kim Kardashian (43) po porodu syna Sainta.

Vysušenou a rozemletou placentu jí připraví do kapslí, které pak bude denně pojídat. Ale nebude to poprvé. Už po prvorozené dceři North si nechala placentu takto zpracovat a celou ji zkonzumovala.

„Nechávám si ji mrazem vysušit a zpracovat do tablet, nehodlám si ji usmažit jako steak (což někteří lidé také dělají, mimochodem). Měla jsem minule skvělou zkušenost a cítila se plná energie a bez známek deprese. Takže to rozhodně udělám i teď. Pokaždé, když si dám tabletu, cítím příval energie a cítím se zdravá a v pořádku. Rozhodně bych to doporučila každému, kdo to zvažuje!“ napsala pětatřicetiletá manželka rappera Kanyeho Westa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám