Hlavní obsah
Článek

Dokonalý páreček ve složení Sofia Vergara (51) a Joe Manganiello se po listopadové svatbě poprvé objevil ve společnosti. Herci si pro novomanželskou premiéru vybrali rovnou nejostřeji sledovanou akci letošní filmové sezóny.

Vnadná Sofia a její atraktivní manžel se dostali mezi hrstku vyvolených celebrit, které měly příležitost vidět film Star Wars: Síla se probouzí ještě předtím, než vstoupí do kin po celém světě. Na premiéře v Los Angeles nechyběly herecké hvězdy nového pokračování kultovní sci-fi ságy včetně Harrisona Forda či Lupity Nyong´o, ale atraktivní manželé se dočkali obrovské pozornosti, přestože s filmem nemají nic společného.

Když Vergara a Manganiello dostali pozvánku na nové Star Wars, účast na premiéře rozhodně nemohli odmítnout. Řada fanoušků příběhu z daleké galaxie by totiž dala celoživotní úspory za to, aby byla na jejich místě. Od nových Hvězdných válek se očekává, že se stanou divácky nejúspěšnějším filmem letošního roku. Jejich tržby by měly pokořit i Jurský svět, který celosvětově vydělal 1,6 miliardy dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám