Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Petr Rychlý (58) alias doktor Čestmír Mázl ze seriálu Ordinace v růžové zahradě se i v bílém doktorském plášti objevil v nemocnici, ovšem ne v té seriálové kamenické, ale v pražské Thomayerově a ze zajímavého důvodu. Nedávno přijel pokřtít charitativní kalendář, který daly do kupy vrchní sestry.

„Nepřišel jsem operovat, rodit ani nic konzultovat, dorazil jsem jako host a kmotr nového kalendáře, který si vymyslely a zrealizovaly za aktivní účasti fotografa zdejší vrchní sestry. A myslím si, že se vydařil,“ objasnil svou účast herec s dodatkem, že výtěžek z prodeje kalendáře půjde na podporu centra dobrovolnické péče, která zajišťuje psychosociální podporu pacientů a jejich příbuzných. Křest proběhl v nemocniční kavárně a polévalo se nealkoholickým šampusem.

Z role lékaře a kmotra pak okamžitě přeskočil do další. „Mám po práci, takže hajdy domů péct vánoční cukroví. U nás právě teď na dobrotách maká celá rodina, tak nesmím chybět. Jsem totiž uznávaný ochutnávač a poradce a tyto role se mi velice zamlouvají,“ smál se Rychlý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám