Hlavní obsah
Článek

Jednou z fanynek zpěvačky Adele je také budoucí královna a manželka britského korunního prince Williama. Vévodkyně Catherine ale může využít svého statusu a sedmadvacetiletou hvězdu si pozvat na soukromou narozeninovou párty, kde jí osobně zazpívá. Adele jí a Williamovi bude zpívat v lednu.

To vévodkyně oslaví čtyřiatřicáté narozeniny. „Kate je velkou fanynkou Adele od jejího prvního alba 19 a rozhodla se kontaktovat ji po vydání alba 25. Požádala osobní asistenty, aby kontaktovali manažery Adele v naději, že bude souhlasit se soukromým vystoupením na její narozeninové oslavě. Kate nemá ráda velké oslavy, ale malé soirée pro blízké příbuzné a přátele uspořádá a touží tam mít Adele, která by zazpívala některé ze svých slavných hitů,“ píše magazín Heat.

Adele podle časopisu s nadšením nabídku přijala a v Kensingtonském paláci v lednu zazpívá. „Moc ráda bych někdy vyrazila do baru s princem Harrym, vypadá jako velmi zábavný člověk. Miluju Kate Middleton, ona je úžasná, miluju prince Williama,“ přiznala před časem sama zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám