Hlavní obsah
Článek

Také letošní rok byl bohatý na bizarní záběry ze života celebrit. Některým se stal pořádný trapas, jiné se pochlubily šokující fotkou a další naopak pobavily. Tak například Bára Štěpánová alias Babeta z Ordinace se klidně nechala zvěčnit fotografy ve spodním prádle.

Stalo se tak, když sázela bylinky a oblékla si příliš krátké šatičky, které se jí během hrabání v hlíně vykasaly nahoru. Šokující fotkou se prezentovala Kateřina Kornová. Ta si u zubaře nechala odstranit staré fazety a všem ukázala, co se pod nimi skrývalo. Pohled do její ústní dutiny nebyl vůbec hezký...

Stejně jako nebyl vůbec hezký pohled do dekoltu režisérky Marie Poledňákové. Čtyřiasedmdesátiletá režisérka předvedla, že se toho opravdu nebojí, a na závěrečný karlovarský mejdan dorazila s odhaleným dekoltem, který však raději měla nechat ukrytý pod látkou, protože moc přitažlivě rozhodně nevypadal.

Pánové se určitě mohli potěšit při pohledu na moderátorku Frekvence 1 Anetu Christovovou. Tedy aspoň ti, kteří si potrpí na poněkud korpulentnější dámy. Christovová totiž v plavkách vyvalila své obrovské osmičky, jimiž ohromila všechny návštěvníky bazénu na pražském Smíchově.

A co se týče mužů, letos nás pobavil téměř zapomenutý zpěvák Kamil Emanuel Gott. Ten si ve čtyřiapadesáti letech nabarvil vlasy na černo a věrným fanouškům zazpíval v opravdu bizarním kabátě s potiskem novinových titulků. Není divu, že vypadal jak dalmatin. Největší bizarnosti našich celebrit si prohlédněte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám