Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Melanie Griffith (66) neztrácí čas s takzvanými hejtry, kteří nemají nic lepšího na práci, než kritizovat na internetu pod rouškou anonymity všechno a všechny. Příliv ne zrovna přívětivých komentářů se snesl na její hlavu o víkendu poté, co sdílela na Instagramu snímek svých nohou s pozadím pláže a moře na Havaji.

Griffith se ovšem nenechala rozhodit a zanedlouho přidala fotografii obličeje s komentářem: „Tady to máte. Bez filtrů. Je mi 58. A v sérii Hawaii Five O hraju matku Scotta Caana. Tak do toho... Řekněte ještě něco zlého. Veselé Vánoce,“ rýpla si do těch, kteří na adresu hereččiných končetin předtím prohlašovali, že jsou hubené a vrásčité.

Přes rozchod s Antoniem Banderasem se pravděpodobně už celkem dobře přenesla a stejně tak se to evidentně rozhodla dělat i se stárnutím, kterému musí bývalá kráska z filmu Podnikavá dívka chtě nechtě čelit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám