Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a bloggerka Marie Doležalová (37) se společně s partnerem Markem Zelinkou zaslouženě protančila až do velkého finále StarDance.

Doležalová, kterou diváci znají coby potrhlou Sašu z Comebacku, z filmu Pusinky či seriálu Neviditelní, zpočátku nepatřila k favoritkám soutěže. S každým kolem se ale zlepšovala a dnes patří k horkým kandidátům na vítězství ve StarDance. V sobotu večer získali s Markem Zelinkou od poroty čtyři desítky za prý nejlepší valčík dosavadního průběhu soutěže.

Hodně vysoké známky, samé devítky, pak získali za skvěle zatančenou rumbu. Když Maruška vtančí na parket, skoro byste ji nepoznali. Maskéři se na sympatické zrzce opravdu umí vyřádit, takže s novým účesem a dokonalým nalíčením vypadá jako z jiné planety.

A také o dost starší, než ve skutečnosti je. Na tanečních trénincích se totiž samozřejmě nepáře s make-upem ani vlasovou úpravou, a tak působí hodně nenápadným dojmem. Na parketu z ní však vykouzlí dokonalou dámu, která publikum a diváky okouzluje svými úžasnými tanečními výkony, na nichž má lví podíl i její věčně rozesmátý tanečník Marek Zelinka.

Vyhraje Marie Doležalová StarDance?
Ano, je nejlepší, má velkou šanci vyhrát
83,8 %
Ne, jsou tam jiní adepti na vítězství
16,2 %
Celkem hlasovalo 25841 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám