Hlavní obsah
Článek

Jakub Prachař (40) s kamarády měli ve Špindlerově Mlýně premiérové vystoupení s novou kapelou Horal, která má zatím první hit pro film Padesátka. "Byla to světová premiéra a myslím, že byla fantastická," mínil Kuba. Muziku jsme s ním ale už probírat nechtěli, spíš nás zajímalo, proč na hory zvolil outfit, který jeho manželka Agáta Prachařová (38) označila za trapný.

Jakub měl sice docela teplou bundu a čepici, ovšem doplnil to tepláky a ocvokovanými teniskami, které by se hodily spíš někam na diskotéku. Což o to, že to není moc trendy, ale musela mu být i zima. "Řídil jsem a nestihl jsem se přezout ani převléknout," vysvětloval. "Ale kdybyste mě zabrali jen od pasu nahoru, vypadal bych, že jsem na horách. A od pasu dolů zase, jako že jsem vylezl zrovna z postele a ještě jsem trochu na diskotéce," krčil rameny.

"Ale zima mi není, hřeje mě láska k horám. Klidně bych tady třeba čtrnáct dnů bydlel, a kdyby mi tady někdo nabídl haciendu, bral bych to," svěřil a nás zajímalo, zda už by se nějak adekvátně oblékl, protože v takových outfitech, jako měli na openingu zimní sezóny, jsme ho s režisérem Vojtou Kotkem (36) viděli pokaždé, když jsme se s nimi na horách setkali. Jako by nevěděli, že je na horách sníh a zima.

"Pravda je, že jsme chlapci z velkoměsta, ale na druhou stranu díky tomu, že jsme na horách zvyklí, protože jsme tady na natáčení Padesátky strávili hodně času, domestikovali jsme se, a nemusíme se oblékat jako turisti. Hory nás poučily a není důvod sem jezdit nějak speciálně vybavený," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám