Hlavní obsah
Článek

Potomci známých osobností to nemají v životě jednoduché. I když by si někdo mohl říci, že jsou zajištěni do konce svého života a nemají žádné starosti, zdaleka tomu tak není. Věčný zájem o jejich osobu je obrovský a ne každé dítě jej psychicky ustojí. Když se ke všemu jedná o pohlednou dívenku, pozornost prudce stoupá. Pojďme se podívat na ty, které jsou každodenním terčem fotografů a jejich krása se jim nedá upřít.

První z nich je roztomilá Suri Cruise, dcera půvabné Katie Holmes (45) a Toma Cruise (61). Suri se narodila 18. dubna 2006. Rodiče ji vychovávají jako princeznu a několikrát byla označena za nejbohatší dítě šoubyznysu. Malá brunetka navštěvuje hodiny herectví, učí se francouzsky, španělsky a rodiče chtějí, aby se naučila hrát na klavír a na housle. “Tom vyžaduje, aby byla Suri lepší než ostatní děti,“ řekl zdroj blízký rodině. Je pochopitelné, že Katie a Tom chtějí mít výjimečné dítě. Je ale otázkou, zda by si Suri neměla nejprve užít nefalšovaného dětství a na učení se vrhnout později.

Paris Jackson se narodila 3. dubna 1998 popovému králi Michaelu Jacksonovi (†50) a Debbie Rowe. Je neobyčejně krásnou dívkou. Její pronikavě modré oči dokonale kontrastují s tmavými vlasy. Paris po smrti Michaela Jacksona žije se svými bratry Princem Michaelem a Princem Michaelem II. u babičky Katherine a dědečka Josepha. Je vůdčí osobností a mezi ní a jejími bratry je silné sourozenecké pouto. Je známá tím, že nesnáší paparazzi.

Blondýnka Shiloh Jolie-Pitt se narodila 27. května 2006. Je dcerou Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60). Po mamince zdědila velké rty, ale jinak ji média označují za Bradovu kopii. Sama Shiloh se obléká jako tatínek- miluje chlapecký styl.

Kudrnatá dcera Halle Berry (44) a Gabriela Aubryho Nahla Aubry se narodila 16. března 2008. Ani Nahla nezapře, že je potomkem jedné z nejkrásnějších žen planety a světového modela. Až povyroste, její kudrny a afroamerické rysy jistě okouzlí nejednoho muže.

Reklama

Další články

Načítám