Hlavní obsah
Článek

U herce Ivana Vyskočila (69) už panuje pravá vánoční atmosféra. S mladičkou přítelkyní Romanou (27), buldokem Edou, mopsem Čikim a párem bezejmenných koček se musel pustit do pečení vánočního cukroví.

„No, cukroví jsme, abych pravdu řekl, doposud nedělali. Sladkosti, jak známo, neprospívají postavě, takže spíše, než abychom vytvářeli včelí nebo vosí úly, pracny, vanilkové rohlíčky a nevím co ještě, jsme se zaměřili na kvalitní, téměř nízkokalorické vánočky. Letos ovšem uděláme přeci jen změnu, porušíme tradici a vůbec poprvé se pustíme do vykrajovaného pečiva,“ vysvětlil nám Ivan a dal se do díla.

S Romanou hnětli, váleli těsto, přichucovali a tvořili pečivo nebývalých tvarů. Ne na každém se ovšem oba milenci shodli, a proto nebyla nouze ani o drobnou potyčku. Nakonec ale vše dobře dopadlo. Z trouby vytáhli pečivo jen lehce připálené a tedy i s nezaměnitelnou chutí.

„Byl to první pokus, takže jsme spokojeni. Sice tvorba a pečení dopadly jako v pohádce o pejskovi a kočičce, když pekli dort, ale na rozdíl od jejich výtvoru se ten náš dal i jíst. A to bereme jako velké plus,“ pochválil sebe i svou přítelkyni herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám