Hlavní obsah
Článek

Velká část kapely Nightwork nyní vytvořila seskupení Horal, podle Jakuba Prachaře (40) čteno "oral", kde na místě zpěváka stanul místo Vojtěcha Dyka (38) Ezy Hýbl (36). Co si budeme povídat, ať už si o Vojtovi myslíme cokoli, je skvělý zpěvák, výborně vypadá a rozhodně byl a je idolem dívek a žen. Jak se asi po takovém krasavci na pódiu Ezy, který má sotva 170 centimetrů a není žádný model, cítí?

"Vojta je skvělý zpěvák, je originál, v žádném případě ho nemíním nahrazovat. Také nějaký originál jsem a jsem moc rád, že mě kluci oslovili a můžu s nimi spolupracovat. A doufám, že Horal, nikoliv Oral, to úplně nesnáším, když si z toho oni dělají legraci, bude dál pokračovat," věří, že kapela nezůstane jen u jediného hitu, kvůli němuž se vlastně dali dohromady, když složili singl k filmu Padesátka. "S Frantou Soukupem už děláme druhý singl," prozradil.

"Trauma z toho, že nevypadám jako Vojta, nemám. Myslím, že vypadám přiměřeně úměrně svému věku a váze a doufám, že si najdu nějakou přiměřeně ošklivou holku k sobě. A třeba i mladší než Vojta, něco kolem pětadvaceti," svěřil Ezy, který děvče nemá.

"Byl bych rád, abych ještě nějakou dobu zůstal svobodný, protože točíme víc projektů, mám ještě druhou kapely Ezy Way, která už je tady taky dlouho, děláme album, s Frantou ještě točíme nový pořad o autech. Je toho tolik, že bych ani ženu nestihl," ujišťoval nás tak vehementně, že nás napadlo, jestli by raději nedal přednost muži. "To jsou otázky na tělo a chtěl bych, aby se to vystřihlo. Já miluju jenom ženy," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám