Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svých pěti letech už má dcera Kateřiny Kristelové (44) Claudie vážnou známost. "Už má chlapce dva roky, od té doby, co nastoupila do školky. Má na rozdíl ode mne trvalý vztah," svěřila Katka, která "zeťáka" vzala spolu s dcerou na zdobení vánočních dekorací.

"Dávají si dárky, on je velmi pozorný a já chci být za hodnou tchyni, tak jsem ho pozvala i s jeho maminkou Naďou, která je hrozně fajn ženská," dodala. Malá Claudinka už má naplánované i to, že se se Samíkem přestěhují do 2+1, kde s maminkou bydlí, a Kateřina poputuje do sklepa.

"Takový už je úděl rodičů. Už mi dokonce vybrala polštář a peřiny," smála se Katka. Samík prý chce pracovat na dráze, má rád vlaky a měli už s Claudinkou i jednu krizi. "Rozhodoval se mezi ní a Vanesskou, ale už je to mezi nimi fajn. Je po mně, je taky na sportovce, Samík hraje ragby a velmi úspěšně," doplnila a chlapce svojí dcerky si velmi pochvalovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám