Hlavní obsah
Článek

Lukáš Pavlásek (45) to po nečekaném postupu do velkého finále StarDance opět schytává ze všech stran, byť za jeho zázračným putováním oblíbenou soutěží mohou hlavně hlasy diváků, kteří ho v dalším kole chtějí vidět, ač viditelně tančit vůbec neumí.

Sám Radek Banga hned po svém vyřazení neopomněl zdůraznit, že má Lukáše rád, protože se už dopředu obával negativních reakcí na Pavláskovu osobu. V týdnu pro něj dokonce složil píseň na jeho podporu, aniž by tušil, že na jeho úkor o víkendu skončí.

„Pavlásek ve finále? To je výsměch dobrým tanečníkům,“ byl jeden z mnoha negativních komentářů na sociální síti StarDance.

„Že pro něj hlasuje 4. cenová skupina a níže, zájezdy po vesnických kulturácích, to je to,“ přisadil si další. Někteří Lukáše dokonce nabádali, aby dobrovolně odstoupil.

Pavláska však může potěšit i to, že se ho oproti minulému kolu celá řada lidí zastala.

„Prosím vás, nenadávejte Pavláskovi, on za to nemůže, že mu lidi posílají hlasy. Sám je z toho nešťastný, bylo to na něm vidět. Čekal, že vypadne v 1. kole. Pravidla jsou nesmlouvavá a daná předem. On to přece nemůže nijak ovlivnit. Nadávejte na ty, co mu posílají hlasy, ne na něho. Plno komentů jej uráží jako člověka a to není fér,“ zastal se Tydýta jeden z fanoušků.

„Pavláskovi pošlu ve finále hlas, a když to vyhraje, tak budu šťastnej, protože on je takový to "koření" a díky němu mě to baví se na to koukat. Nemá cenu se nad tím rozčilovat musíte pochopit že české "show" jsou úplně o ničem a já to zrovna tomu Pavláskovi přeju, člověk se u toho aspoň zasměje,“ napsal další Pavláskův zastánce.

A oblíbeného komika by jistě potěšila i tato pochvala: „Nenapadlo vás, že je ten Lukáš vlastně frajer? Přijal účast v tanečním pořadu, ačkoliv věděl, že tančit neumí. Pro mě je to neuvěřitelná odvaha. A poprvé od dob StarDance se každý díl směju nejen díky skvělému Marku Ebenovi, ale i díky Lukášovi,“ chválil Tydýta další komentující.

Nutno podotknout, že Pavlásek opravdu tvrdě dře a s každým kolem se zlepšuje, což ocenila i porota. Ač z něj nikdy nebude skvělý tanečník, snahu diváci umí ocenit. A v neposlední řadě musíme pochválit i jeho trpělivou tanečnici Lucii Hunčárovou, která Pavláskovi připravuje choreografie na míru.

Reklama

Další články

Načítám